Quí som

Som molts els qui ens agrada practicar aquest esport. Alguns només per mantenir-nos en bon estat de salut i forma física. Altres van una mica mes enllà i participen en competicions.
Els atletes de Sant Hilari son especialment coneguts. Sempre en trobareu algun en els primers llocs ja sigui a nivell local, de Catalunya o d'España.

Antoli Fauria Torrent
Tenim noticies de que està en molt bona forma i queda en bones posicions en tota cursa que participa.
Arnau Turon Bernedas
Enguany a fet una molt bona temporada de cros quedant classificat per participar en el Campionats d'Espanya de Cros per equips.
En pista havent aconseguit la mínima per participar en els Estatals de 3000 m obstacles, no va poder-hi anar per una lesió.

Arnau Parareda Pujolras
Tot i que ja no el veiem tant per Sant Hilari, tenim noticies de que va quedar en el primer lloc de la seva categoria en els 800 mll dels Campionats de Catalunya en pista a l'aire lliure i que continua en molt bona forma.

Barbara Ramon Salamanya
Els seu para es fill de Sant Hilari, Peró ella a viscut a diferents indrets. Últimament es desplaça des de Santa Coloma fins aquí per fer alguns dels seus entrenaments amb els companys del poble.
Els que estan en aquest mont de l'atletisme la coneixen be. Les seves fites ocuparien tota la pàgina.

Francisco Pareja Sanchez
Ha tingut una mala temporada amb lesions de genoll, Peró al final es va recuperar i ha va poder participar en els Campionats de Catalunya pista 800 mll quedant 4º i en els 1500 mll 5e.
Això el va donar ànims per anar també en els d'Espanya.
Ïa Vidal Soler
Aquesta petita nena fondista no en teu prou de ser la primera en la seva categoria. O es també quan corre amb els nens i en moltes ocasions ha pujat al mes alt del pòdium en la categoria general femenina.

Isidre Moragas Recasens
Enguany i en la seva categoria va quedar primer classificat en el campionat Gironí de Cros.
En els campionats de Catalunya de pista va ser tercer en 800 mll i en 1500, havent participat també en els d'Espanya.

Joan Sanchez Lopez
Tot i que fa poc temps que va iniciar-se en la practica de l'atletisme i que aquest any ha estat pare d'una preciosa nena, no s'ha quedat enrere.
Aquí el tenim esperant el tret de sortida en la cursa de 200 mll del Campionat de Catalunya en pista coberta. També va participar en els 400 mll i els 800 mll.

Marta Moragas Masferrer
En cadets ja es fa necessari entrenar per assolir bones posicions (sabem que a Sant Hilari i a dia d'avui no hi ha cap lloc on es pugui fer adecuadament). Així i tot, a nivell de curses locals, ha aconseguit alguns primers llocs i també va poder formar part de l'equip  que es va classificar pels Campionats d'Espanya de Cros.

Nuri Soler Alay
Ha quedat campiona en la seva categoria del circuit Gironí de Cros.
També es defensa be en pista: Primera de Catalunya en 800 mll i segona en 5000 mll. A nivell estatal segona Espanyola en 800 mll, tercera en 1500 mll i tercera en 5000 mll.
No cal dir que en competicions locals arrasa.

Ramon Linares Parareda
Aquesta temporada va aconseguir molt bones posicions en cros, pel que va poder formar part de l'equip que va anar als Campionats d'Espanya.
El seu estat de forma ha anat progressant de forma espectacular i finalment també va assolir el tercer lloc en els 1500 mll de pista a l'aire lliure en la seva categoria.

Rita Masferrer Pinto
Atleta veterana aficionada a les marxes i curses populars.
Va participar en els crosos d'aquesta temporada, aconseguint la Tercera posició en el Ranking del Circuit Gironí.

Aquesta Pàgina està en construcció, esperant la teva foto. Si ets de Sant Hilari i t'agrada practicar l'atletisme, les curses populars o les caminades, envia-la a aquesta adreça, juntament amb una petita nota de presentació.